Αποστολή εντός Ελλάδας

Οι Αποστολές θα γίνονται με τις μεταφορικές ACS και SPEEDEX ενώ θα μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας και από το κατάστημά μας στη Χαλκίδα στη διεύθυνση Αβάντων 25. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα για αγορές πάνω από 60€. Για κάτω από 60€ ο πελάτης θα επιβαρύνεται με 3,5€ έξοδα αποστολής για εντός Αττικής και 5,5€ για εκτός Αττικής.


Αποστολή εκτός Ελλάδας

Μπορούμε να σας στείλουμε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο εκτός Ελλάδας. Επικοινωνήστε μαζί μας για σας ενημερώσουμε για το κόστος και τους τρόπους αποστολής.


Επιστροφή και Αλλαγή Εμπορευμάτων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην περίπτωση αυτή αφαιρούνται 7 ευρώ αν η τιμή του προϊόντος ήταν 60 ευρώ και άνω ή 3,5 ευρώ από την αξία του προϊόντος αν το προϊόν κόστιζε κάτω από 60 ευρώ.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας όπως επίσης και με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές για μαγιώ για λόγους υγιεινής.

Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να αποστέλλεται e-mail στην διεύθυνση [email protected] στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας είτε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το 2221087229 Δευτέρα-Παρασκευή 8:30-14:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή απόγευμα 18:00-21:00 κ Σάββατο 9:00-14:30.

Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα της Athletic IKE (διεύθυνση Αβάντων 25, ΤΚ 34100, Χαλκίδα) με τη μεταφορική Speedex.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 7-10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους, σχεδίου, χρώματος σε ρούχο, παπούτσι, αξεσουάρ λόγω λάθους εκτίμησης του πελάτη, μας αποστέλλει πίσω ο πελάτης το εν λόγω εμπόρευμα και επιβαρύνεται ο πελάτης με 7 ευρώ (τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος και αποστολής του νέου προϊόντος).


Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Athletic IKE πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής. Πριν την επιστροφή πραγματοποιείται επικοινωνία κατά την οποία ο πελάτης καλείται να αποστείλει φωτογραφίες του ελαττωματικού προϊόντος στο e-mail: [email protected]


Αξιώσεις – Διαμαρτυρίες

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με την Athletic IKE για την άμεση διευθέτηση του, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε είτε μέσω e-mail στο [email protected] είτε τηλεφωνικά στο 2221087229 Δευτέρα-Τετάρτη 8:30-14:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 8:30-14:00 & 18:00-21:00, Σάββατο 9:00-14:30.